uFeel.me
Рецепта
Автор: pavli,  8 октомври 2008 г. в 14:13 ч.
прочити: 2347

Поемаш ли риска?

Изгорú частичка от душата ми... до пепелно розово...
Разбъркай после с млечно синя сълза...
Ако нямаш съд, просто в шепа задръж я...
(не забравяй да грабнеш от нежността...)
Прибави и въздишка - щипка-две - на вкус.
Посипú с малко радост - за лукс.
Да покъкрят спомените повечко...
С малко трепет... (да не загорчат!)
Много внимавай с възторзите...
(имат шипове като розите!)
Смело от сърдечната ми усмивка наливай.
Сложú подправка от моя неизгладен характер,
от дръзкия ми дух неукротим и тиха памет...
Една хапка идея бързо-бързо прибавú.
С моята доброта по-добре подсладú.
А без смях закъде?! Не забравяй...
малко палавост... Време е да разбъркаш...

Готов ли си да пробваш рецептата?
Аз имам продуктите. Да ти е сладко! 

                                                     © Павлина Петрова




 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me