uFeel.me
Ресто
Автор: raia vid,  19 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 577
Колко лесно ме продаде!?
Нима бях нищо за тебе?
Толкова нищо,
че ме смени
за кафе и за цигари.
Какво искаш сега?
Ресто или доплащаш ?
Върви си!
Не са ми нужни
нито пепел,
нито утайки.
Мога да предложа само
за кафето захар
и пепелник за угарки.































    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me