uFeel.me
Реквием в бяло
Автор: yossifova,  5 февруари 2009 г. в 11:35 ч.
прочити: 140

Как винаги

става така,

най-шарената -

разстреляна

в упор

с единствен куршум,

от който

няма възкръсване.

Прелъстена

и

изнасилена

от мечтания,

в евкалиптова гора

призраци

ловува.

Прозрачна сянка

на пъстра

мечта

за сбъдване.

Все още

мъничко

мърдаща,

за да дочака

последна

молба

за

прошка.

Сега е облечена

в траурно бяло

от японски

цъфнали вишни...

И...

Вечна й памет...

Безвъзвратно

е

мъртва...

Плачеш ли...

Плача...

След малко

ще ти избърша очите

с цветче

от японска вишна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me