uFeel.me
Реалността живот
Автор: maggi4ka,  17 февруари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 424
Искаше да съм до теб - до теб съм!
Искаше да бъда твоя - твоя съм!
Защо сега си безразличен?
Защо сега си толкова студен?
Защо не виждам пламъка в очите ти?
Защо сега мълчиш смутен?
Не ми разправяй колко си самотен!!!
Не казвай колко съм се променила аз!!!
Нима не предполагаше, че с брака
отлита чувството за независимост и свобода...
Нима не предполагаше, че в този бурен океан
от сиво ежедневие и неочаквани проблеми
ще позабавим мислите си за любов и страст?
Мълчиш! Не си очаквал!
Не си се променил!
И може би в това ни е проблема!
Обичаме се още, но е по-различно от преди!
Съжалявам мили!
Ако искаш във реалността - живот
при мен ела и ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me