uFeel.me
Реалност
Автор: pavli,  7 декември 2012 г. в 10:53 ч.
прочити: 1240

Реално съществуваш.

Реално те сънувам.

Реално си винаги близо –

на една мисъл разстояние само.

Но всъщност реално си на километри.

Реално общото помежду ни

са нашите мечти.

А реалната ми представа

и реално желание

трябва да удържат

реалното ми нетърпение...

докато реално чакам

истински реален момент...

с теб... Нашия момент!

Реално сънят свърши.



Реалността е винаги по-близо от мечтите...


                                             © Павлина Петрова


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me