uFeel.me
Разцъфнали лотоси
Автор: Nadya,  21 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 390
Ако някой ден сбъднем
всички прекъснати сънища
в неочаквано дълги мостове,
ще се върнат ли белите гълъби?
Ще се познаем ли под праха
на всички натрупани спомени?
Ще бъдат ли ръцете достатъчно силни
за полета на душите чаровници?
Ще бъдат ли нозете толкова бързи
да настигнат ветровете любовни?
Под тихите пръсти уловили вълните
на прилива ще си откраднем
разцъфнали лотоси от бягащо време

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me