uFeel.me
Разстреляй тишината
Автор: Malita,  19 юни 2008 г. в 00:00 ч.
Прочети: Разстреляй тишината
прочити: 518
Безкрайно тъжно, безнадеждно, бездиханно, обидена, отблъсната -
на вятъра листо обрулено.
Стоя пред теб, стоя притихнала -
нощта потръпва от бездумие.
Присъдата очаквам притаена -
виновна съм.
Виновна съм, че в теб съм влюбена.
Сълза самотница - на болката защитница,полека спуска се -
сломена от безмълвие.
Не ме щади, не искам съжаление, достатъчно потъпках своите чувства.
Едничка гордостта ми си остана,
остана ми и тя ще ми е спътница.
Недей мълча, не ме поглеждай слисано.
Не се чуди каква е тази смелост непозната.
Загубих теб, загубих любовта си.
Остана смелостта - на смъртника орисница.
Безкрайно тъжно, безнадеждно, бездиханно, обидена, отблъсната -
на вятъра листо обрулено.
Стоя пред теб, стоя притихнала,
нощта потръпва от безмълвие.
Е, хайде давай...
разстреляй тишината с думи...

/2002/

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me