uFeel.me
Разочарование от любовта
Автор: eva,  29 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 369
Вървя по улица по тъмна от нощта, по черна от въглен в пещта, по страшна даже от смъртта.
Усещам само ледените тръпки, навлизащи дълбоко в моята душа.
Вилнеят разярени в тялото ми те и разкъсват бавно моето сърце. Да вярвам ли в моето спасение или пък да се предам на вечното падение... Нима това е чувството, което хората наричат ИСТИНСКО РАЗОЧАРОВАНИЕ ОТ ЛЮБОВТА...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me