uFeel.me
Разминаване
Автор: bobig,  9 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 283
От двете страни на голяма река
стоиме със теб. И когато решим
двамата с теб да стигнем брега,
пак сме от две различни страни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me