uFeel.me
Различни пътища
Автор: az20sam,  25 юли 2011 г. в 10:06 ч.
прочити: 185

 



Всяка твоя усмивка ме ощастливява,


всеки поглед дори.


Тебе вече те няма,


разстоянието чувствата не може да изпепели.




Питам се трябваше ли де се случи това?


Трябва ли, Любов? - Кажи!


Скоро разкрих чувствата си,


а разделиха се пътищата ни.


ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me