uFeel.me
Разкош
Автор: klorans,  22 март 2011 г. в 22:45 ч.
прочити: 240
Сенки в тъмнината... еротика.
Приглушени паркови лампи... екзотика.
Запалени любовно звезди... тя и ти,
шепотен дъх... любовно безсънна нощ,
разкош....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me