uFeel.me
Разказвай ми сънища за разсънване... (твоето странно желание...)
Автор: pavli,  9 август 2008 г. в 08:38 ч.
прочити: 2543

Сънувал ли си как не си целувал
и всички клетки в теб трептят с любов?
Как ми разказваш сънища недосънувани,
а вечният копнеж е само стон и зов...

Сънувал ли си как реките в мене
заливат теб с нов тласък и кипеж?
Как вятърът те носи над земята,
а в теб бушува див водовъртеж...

Сънувал ли си как ръката малка
е сгушена във твърда длан?
Как устните съвсем за кратко
пошепват: "Няма да си сам..." 

                                                  © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me