uFeel.me
Разкажи за мен
Автор: dizel4eto__f,  20 юли 2011 г. в 22:05 ч.
прочити: 331
Виж за \"първи\" път залеза със нея
и морето как напомня за минали неща.
Потопи се в хаоса... във морето... в нея,
изживявайки отново моята мечта.

Преброй звездите заедно със нея,
разхождайки се до късно през нощта.
Спомни си как със мен си ги откривал,
докато сега държиш нейната ръка.

Покажи й стара моя снимка,
един от хилядите пътища към мен.
Без да споменаваш друго... нищо,
нито как си плакал всеки ден.

Кажи й колко я обичаш,
но с думи, които не си казвал на мен.
Кълни се, че не ме обичаш,
знаейки, че лъжеш всеки ден.

Заведи я някъде... далеч,
на място за мен непознато.
\"Обиколихме света\" заедно с теб,
а не можем да се върнем обратно.

Можеш ли нещо ново да искаш
и нещо ново от теб да дадеш?
Бъди онзи, за когото не зная,
някой нов и съвсем различен човек.

Прочети го заедно със нея,
за да види как си ме обичал.
Налей й чаша със червено вино
... пусни й любима моя песен.

После във очите погледни я тихо,
опитвайки се да не виждаш мен
и щом усетиш, че не можеш,
целуни я... победен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me