uFeel.me
Разкажи й за мен
Автор: DizzY,  7 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 496
Виждам-че сега си с нея,
казваш, с нея си щастлив.
Нищо-ти й разкажи за мене,
разкажи й и нищо не спести!

Разкажи й как си ме целувал,
разкажи й колко съм добра,
разкажи й как ми си се любувал,
когато до тебе спала съм в нощта.

Разкажи й как си ми говорил,
опиши й моите очи,
очите, във които виждаш всичко,
всичко, и себе си дори.

Сподели й как ти липсвам нощем,
сподели й, че не си обичал друга ти така.
сподели й, че мен обичаш още,
разкажи й как любил си ме във нощта.

Покажи й снимката, която още пазиш,
стихотворението, което си ми посветил,
и след това, виж дали ще я запазиш,
ако успееш-значи момичето за тебе си открил.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me