uFeel.me
Разкажи ми за любовта
Автор: az20sam,  21 юли 2011 г. в 09:44 ч.
прочити: 232

 

Хайде, разкажи ми за любовта...

Виждам блясък в твоите очи...

Любовта! - Заразна ли е тя?

Сърцето ми дали ще изпепели?


Хайде, разкажи ми за любовта...

Тя руши или твори?

Хайде, разкажи ми, че не зная...

Предизвиква ли в очите сълзи?


Хайде, разкажи ми сега...

Какво е чувството да си влюбен...

Хайде, разкажи ми за любовта...

Кара ли те да не спиш, да стоиш буден?


Хайде, кажи ми сега, това ли са симптомите:

да си умислен, засмян, вечер сън да няма,

ако отговорът е да, то значи и аз съм влюбена.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

 

 




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me