uFeel.me
*Разказани*
Автор: l.hiena,  4 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 416

*

След нас каквото да остане,

пази го като в храм реликвен.

След теб и мен - като послание

последно в алмахах молитвен,

*

издялано във щрихите размазани,

прочетено от нови антиквари.

Така ще бъдеме разказани

и нашата любов след нас... ще пари!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me