uFeel.me
Разказах му...
Автор: nella_gold,  6 януари 2010 г. в 23:53 ч.
прочити: 497
Разказах му,

разказах му на вятъра

за нас.

А той ме посъветва

да не спирам.

Разказах на луната след това,

а тя ми се усмихна

мълчалива.

Щастлива, че и с нея споделих.

И нежно ме погали

по косите.

А след това зад облаче се скри.

Дочаках утрото.

Разказах му,

и с него споделих.

По слънцето съвет

да ми изпрати, исках.

А то ми се усмихна

и топъл слънчев лъч

вместо съвет, ми прати,

в знак, че е разбрало.

Заръча ми така да те погаля...

С топли длани.

Да те дочакам,

за да те обичам.

Да споделя

със тебе

любовта си...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me