uFeel.me
Ражда се... Нова
Автор: tanq_mezeva,  3 април 2011 г. в 01:43 ч.
прочити: 482

Примамливи мисли внушава  нощта.
Разпалва жарава  сърцето.
Предричат звездите добри чудеса,
рисуват цветя по небето.

Проблясват очите и... лумват слънца.
Вселената в танц се завихря.
Бленувани устни прошепват слова,
мечтания ангелски  плисват.

Отприщена страст  обладава тела,
душите във клетви орисва.
Ражда се Нова. Възкръсва денят.
Във утрото... залез се вписва.

Чертае ни взора...  свят променен.
Пробуждат се чувствата святи.
Крещят сетивата, мигът е пленен,
сълзите във стих са изпяти.

Хукват усмивки. Прегръщат света.
Достигат на пръсти дъгата.
Разлива небето лазур - синева
и... ражда любов осъзната.  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me