uFeel.me
Раздяла
Автор: dizel4eto__f,  27 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 331
Къде е в твб надеждата за нас?
Или проключи ти със нея,
още когато казваше,
"обичам те и до сетния си час"

Наивна бях че ти поварвах,
и че заживах ж лъжа.
Че повярвах в думите ти голи,
наред с това без никаква цена.

Огън гори,
в сърцето от лед.
Ела и го спри,но внимавай,
сега то е само от лед.

Буйна стихия,
в душата бушува.
Ела укроти я,ако нещо
в мен все оше те интересува.

Зная!Няма да се върнеш!
И не ще те моля за това.
Изпросена любов нв искам,
подари ми само свобода...!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me