uFeel.me
Раздяла
Автор: love_twiSter,  23 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 614
Не каза трогателни думи,
не махна за "сбогом" с ръка –
издигна стена помежду ни
и всичко приключи така.

Остави рояк от въпроси
да жили без сън и без жал
душата, утеха що проси,
а тъне в тъма и печал.

Остави и спомен за дните,
изпълнени с нежност и плам,
но скоро и той ще отлитне
от моята стинеща длан.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me