uFeel.me
Раздяла
Автор: ada_ilina,  9 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 573
Когато някой иска да си тръгне,

ти просто свиваш рамене

и казваш: "Стана май случайно!",

а искаш,но не можеш да го спреш.



А опит ти дали направи?

Разбира се - ще кажеш: "Да!",

а щом с сълзи ти каза: "Сбогом!"

стоя до пустата врата.



Мълчеше и отвърна: "Сбогом!"

поне в душата му останала да е следа...

и болката си е за тебе,

а Той боли ли го ти не разбра.



За кой е трудно - тебе или него?

Разбира се ще кажеш: "Мен",

но знаеш ли къде остана пусто? -

в душата май на тръгналият си от теб!



Той започна първи да говори

и изрече трудните слова...

Сега за него вече късно е

да върне теб и любовта.



А опит ти дали направи?

Разбира се, сега ще кажеш: "Не"...

а можеше да излекуваш всички рани...

Виниш се ти сега, но късно е...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me