uFeel.me
Раздяла
Автор: lubovnica,  19 юли 2008 г. в 14:16 ч.
прочити: 287

Ето я, раздялата!

Почука на нашата врата.

Защо я допуснах, защо?

Боли, страдам, плача!

Раздяла - Защо тъй мъчителна си ти?

Иди си, при мен не стой!

Боли не разбираш ли!

Иди си и него върни ми,

Махай се, обичам го, не знаеш ли!

Боже помогни ми!

Без него не мога да живея!

Изгони я! Нея - Раздялата!

Ето я, влиза...

А как боли...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me