uFeel.me
Раздяла
Автор: karincheto,  16 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 460
Не си отивай!Чуваш ли!Не си тръгвай!За миг,за мъничко поспри!С измислици не ме залъгвай,седни и истината ми кажи.Мълчиш,защо?И някак странно гледаш там в страни.Та аз от тебсъвсем не искам много кажи ми,че не ме обичаш ввече и върви.Аз знам,че тя те чака с много жар с протегнати ръце и ти задъхан в мрака с целувки ще обсипеш нейното лице.Върви!След теб не ще изтичам,нито пък щете повикам!Върви щом толкоз я обичаш,а мене остави!Ще ми бъде тежко,много ще боли,защо да крия искам да го знаеш ти,но за болките,но за моите сълзи ти може би ще узнаеш.Така само малко потърпи.Ела!За последен път да видя аз твоите очи преди да си отидеш ти.Така...Благодаря!!!А сега,побързай мили мой,запомних влюбените черти...Отивай!Върви!И назад не се обръщай!Назад съм аз,а тя е там.Върви!!!Върви!!!Върви!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me