uFeel.me
Раздяла
Автор: qnko_pz,  25 април 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 650
Не зная кога те видях за пръв път.
Не зная как в тебе се влюбих,
но ето - днес съм пред тебе и вярвам,
живея и чувствам, че мога.
Криле ми даде ти, затуй не казвай сбогом!
Не казвай нищичко! Недей!
Аз всичко чух.
Така прекрасните очи
разказаха ми твоите мисли.
А те не лъжат, знам!
И сякаш вече всичко свърши.
А навън нещата все са същи.
И моето сърце лети свободно,
без цел, без граници, ориентир.
И всичко пак ще се повтори,
но вече няма да сме същите!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me