uFeel.me
Раздяла
Автор: alegragloria,  30 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 465
Няма да те спра
да си отидеш,мили
Не! Няма да те спра!
Не искам с мен да си насила
и няма да те спра
Когато всичките те молят
да останеш ти със мен
аз те оставям да си отидеш
и да чакам нощ след ден
нощ след ден и ден след ден
в тях няма значение и смисъл
за любовта изгаряща във плен
за душа разкъсана от писък
Писък, зов, молба, копнеж
но за какво ли пък са те?
Когато заледено е от скреж
най-обичното от мен сърце
сърце затворено от близки
всички,всички те
оставиха огризки от
изстрадалото ми сърце
но дори и на частици
или и без тях въобще
аз пак ще те обичам
и ще чакам да се върнеш!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me