uFeel.me
Раздяла
Автор: daniela_2005,  17 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 415
Когато се запознахме ти искаше да сме нещо повече от приятели.
След време нещо между нас угасна, но ти се кълнеше, че ме обичаш.
Всеки ден ставаше още по-зле и по-зле,
ти излизаше с приятели,а аз стоях в къщи,а понякога се скитах сама по тесните улици.
Един ден стана още по-лошо и реших да видя къде отиваш, видях, че влезе в една пуста къща, там те чакаше едно момиче на моята възраст.
Ти започна да я прегръщаш, да галиш русите й коси.
В този момент не исках да съм там.
Когато се прибрах исках да е сън-лош сън, но уви...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me