uFeel.me
Раздяла
Автор: sani_gali,  29 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 433
Слънцето залязва
залезът блести.
От душата ми изплуват
две тъжни сълзи.
Сълзи родени
от болка и самота,
сълзи дълбоко скрити в мене
от времето когато бяхме ръка за ръка.
Спомням си беше отдавна
бяхме още невинни деца,
ала любовта в шепи ни грабна,
но сега пак съм сама.
От тази раздяла страшно боли
морето забушува се свирепо.
Безкрайното небе гневно започна да крещи,
откраднаха, разбиха мечтите на детето!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me