uFeel.me
Раздяла
Автор: magdalena_as,  18 август 2011 г. в 03:26 ч.
прочити: 165
На раздяла казва ли се нещо
... пожелава ли се?
На раздяла обичате ли се
... желаете ли се?

От колко време аз я преживявам,
по колко начини си я представям,
и все не мога да със себе си да се преборя,
но виждам - смисъл няма,
аз съм пак недоразбрана.

И казвам \"край\"!
А продължавам,
и казвам \"номера изтривам\",
а аз го зная.

Болезнена раздяла,
късна ли е, или ранна,
все още недоизживяната ми любов,
или бързо преживяна?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me