uFeel.me
Раздяла
Автор: AleX_LoVe,  10 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 458
Раздяла! Какво е това?!?
Скръб, мрак и тъга?!
Радяла, дума една,
Но по-лоша дори от самота!
Раздяла, тръгва сега любовта,
А аз й викам ела!
Раздяла, защо толкова боли?!
И да плача ме кара дори!
Раздяла, кой създаде тази дума една,
Която по-жестока е дори от смъртта!
Раздяла, мразя те аз,
Защото заради теб плача пак в този час!
Раздяла, върви си ти
И престани да тормозиш нашите души!
Раздяла, тя всичко руши
И почва болка в нас да цари!
Раздяла, върви си ти!
Никой не те обича разбери!
Раздяла, върви!
Забрави дори, че съществуваш ти!
Раздяла, разбери,
Само мъка причиняваш ти!
Раздяла, изчезни!
Никой не те иска сигурна бъди!
Раздяла, ти щастието отнемаш ни дори
Огън от тъга вместо от любов в нас гори!
Раздяла, не си ми нужна ти!
Душата ми, заради теб само тъжи!
Раздяла, върви!
Не разбра ли? Мразя те! Махни се от живота ми!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me