uFeel.me
Раздяла
Автор: Mari_racheva,  30 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 409
Раздялата е толкова болезнена винаги. Защо?
Защото когато обичаш някого ти с болка и
мъка го изпращаш на непознато място.
И не знаеш дали ще го видиш отново.
Но какво от това, да не ти пука.
Но не е точно така!
Аз го обичам и то много и той знае това.
Но още по-хубаво е, когато и той те обича.
Дано тази раздяла бъде временна, а не завинаги,
защото тогава ще страдам още повече отколкото сега.
Времето ще покаже по-добре какво ми е писано.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me