uFeel.me
Раздяла
Автор: Amenscha,  27 юни 2010 г. в 15:58 ч.
прочити: 361

 

Като прашни листа капят думи в тихата стая,
в душите си откриваме само пожълтели чувства.
Двамата с теб тръгваме самотни към безкарая,
стиснали до болка прехапаните си устни.
 
В сърцата ни задухва вятърът на раздялата
и носи ледените кристали на самотата.
След всичките битки спечелени,
загубихме последната – за нас двамата.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me