uFeel.me
Раздяла в нощта
Автор: hidalgo,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 698
Отдавна твоите длани са хладни,
отдавна не милват със страст и любов,
отдавна са спомен целувките жадни,
отдавна ти крачиш по пътя си нов.

Но има ли смисъл да крием нещата,
които сърцата разбират сами,
когато в душите напират словата,
дори и последни, дори да боли?

Когато нощта е от тръпки скована,
и всичко без тебе е чуждо сега,
когато те губя, тъй силно желана,
и искам това да е само...игра!

Сбогом, мое скъпо момиче,
дало неземност на моите дни!
Пътища светли, нека твоя пресичат!
Бъди щастлива, както преди!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me