uFeel.me
Раздвоена
Автор: 1975,  10 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 617
Сърцето ми е между двама
душата ми не знае кого да избере.
Очите ми копнеят за поглед от него,
устните ми желаят целувките ти.

Обичам това е толкова красиво,
но душата и сърцето ми обичат различно.
Ръцете ми желаят неговите ласки,
а тялото ми с наслада приема твоите.

Гласът ти признава любовта,
а неговият все така безмълвно мълчи.
Страхът вселил се е в душата му,
а твоята крещи с нежност "обичам те".

Мечтая за теб, а имам него
той е мираж, а ти си реалност.
Той е красив, а ти си чаровен
сърцето и душата, кого ли ще изберат.

Коя обич ще остане с мен във вечността,
на сърцето ли ще се доверя или
на душата ще остана вярна...
раздвоена между две вселени...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me