uFeel.me
Раздуха вятър звездното огнище
Автор: tonia_borisova,  2 август 2011 г. в 17:51 ч.
прочити: 234
Раздуха Вятър звездното огнище

и на щурците даде знак -

сърцето да  магьосат и разнищят

с най-нежните си песни пак.


Сребристи нишки леко да изтеглят

от лунния висок харман,

та в мрежите им, лумнала от нега  -

забравила  за грях, и срам,

напук на змийски злобни, долни клюки,

и на съмнения - отрови,

Душата си най-сетне да отключа,

че с този луд Разбойник съм готова

накрай света да ида без да питам

и без да помня пътя за назад,

тъй влюбена, до сетен дъх да скитам

из пътища от жива Светлина!

1984г., с. Люти дол

Из книгата „Път от Светлина в Безкрая\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me