uFeel.me
Разделени
Автор: poli_,  4 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 406
Колко пъти се питам
кога ще те видя отново.
Колко пъти се питам
дали ще те видя отново.
Колко пъти искам да ме целунеш,
но ти не го правиш,
защото си далеч от мен.
Докога ще бъдем разделени?
Докога ще те обичам аз така
и дали някога ще спра?
Защо съдбата така ни раздели?
Дали ще сме заедно пак
някога аз и ти?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me