uFeel.me
Разделен на две
Автор: rada2v1,  22 януари 2009 г. в 21:19 ч.
прочити: 191

Забрави, че съществувам!
Забрави, че ме боли!
Забрави, че те обичам,
забрави за мойте сълзи!

Щом за теб не знача нищо,
щом душата ти е празна вече,
щом сърцето не тъгува
че аз съм може би далече.

Така е трябвало да стане,
така е писано да е,
аз тръгвам и оставам,
но вече разделен на две!

...................

Какво да сторя?
къде ли да се дяна?
Кога покоя ще намери моята душа?
Аз никога не ще забравя
за теб и Любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me