uFeel.me
Разбрал си!
Автор: fenix,  10 юни 2011 г. в 17:10 ч.
прочити: 541
Разбрал си вече... другата не може
да те погледне с моите очи...
Да бъде, като мене, верен стожер,
да ти говори... и като мълчи!

Да те обича без да иска нищо...
да се разпръсква на безброй искри.
Да вярва в теб дори да е безсмислено,
със луда страст за тебе да гори!

Разбрал си вече... другата не може,
да те дари със мойта топлина...
Че от искра във мене пламва огън,
който изгаря... всичко във нощта!

И този огън търсиш в всяка друга,
но няма там познатия ти глас...
Лъжеш се сляпо, че ще е съпругата,
в която всъщност пак ще бъда аз!

Разбрал си вече... ето те на прага
отпиваш жадно... лава и сълзи...
Любов ти моя - лудост и наслада,
... която при преглъщане...горчи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me