uFeel.me
Разбити мечти
Автор: petya,  26 април 2012 г. в 12:25 ч.
прочити: 255

Защо се върна?
Защо преди се бори?
Защо искаше да си ме върнеш?
За да можеш за пореден път
с бързи думи всичко ти да разрушиш?
За да можеш пак да ме разплачеш?
За да ме накараш да мечтая
и после да пратиш по дяволите всички мой мечти?
Не ти ли писна вече ми кажи?
Не ти ли писна от лъжи?
Не ти ли писна от разбитите мечти?
Не, не искам да те слушам!
Последния си шанс успя да провалиш.
А сега ме остави
по своя път сама да си вървя
без празни думи,
излишни обещания
или
разбити мой мечти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me