uFeel.me
Разбери
Автор: kriska_iska,  14 август 2011 г. в 23:31 ч.
прочити: 212

Обичам те!

Защо ли ?

Обичам те защото ти си ми всичко.

Обичам те защото ти си моя живот.

Ти си въздуха за мен.

Ти си огъня в сърцето ми.

Любими мой ти си целият свят за мен.

Как да ти кажа какво чувствам.

Обичам те това ще е завинаги.

Обичам те даже когато си ядосан.

Обичам те когато кажеш че ме обичаш.

Обичам твоя смях.

Обичам твоя глас.

Обичам твоите очи.

Обичам всичко в теб.

Обичам те, но и тази дума звучи слабо.

Обичам те разбери!!!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me