uFeel.me
Ръцете молят
Автор: bizcocho,  16 януари 2010 г. в 19:39 ч.
прочити: 686
В сълзите ми - тихи пристанища,
акустират неувяхнали спомени,
а в душата ми мигове сбрани
се търкулват, по склона, отронени.
 
И тъжа те, залутана, скитаща,
с живи рани по мисли застлани,
потича вик по кръвта ми, непитаща
защо милее ме звън от камбани.
 
Осъмва тиха нощта, побеляла,
ражда болка в умиращи длани...
И тъжна песен би ослепяла,
но... \"Пази Го, Господи!\" ръцете молят събрани.

15.10.2009г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me