uFeel.me
Ръцете ми са безполезни маси
Автор: Valens,  19 декември 2012 г. в 13:21 ч.
прочити: 302

Трепериш в мрака. Искам да те стопля,

ала и аз съм ледена шушулка.

Взе вятърът последната ми рокля,

за да облича подли невестулки.

 

Да можех само. Дала бих цвета си,

но черна е палитрата във мене.

Ръцете ми са безполезни маси,

отрупани със липсваща вечеря.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me