uFeel.me
Ранена
Автор: Unique,  29 януари 2009 г. в 10:32 ч.
прочити: 246

Вечер си лягам и мисля за теб,
сърцето ми плаче, че те ранява.
Заспивам и сънувам, но не теб.
Друг следи в мен оставя..

Лъжа мене и тебе, и всички,
но кой вместо мен да реши.
Сърцето ми нямо стене:
"Не давай любов през сълзи!"

Но аз се правя, че го няма
и срещу себе си вървя.
Така цял живот с мене става.
Заради други себе си кърня.

Мойта душа е цялата в рани,
един да не го боли,
друг да не страда....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me