uFeel.me
Ранена душа
Автор: galya_galya,  22 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 572
Ври и кипи, бушува отвътре
Ранената горда душа
На камък ли трябва да стане?
Кажи ми!
За да не чувства болка от любовта...

Значение има ли кой първи ще стане?
Кой пръв ще протегне ръка?
Щом вярваш в съдбата ела, прегърни ме
И заедно с теб да вървим през света...

Защо ни е гордост? Тя руши и убива
Мачка и тъпче - прах при прахта
Нашата любов прах ли е?
Кажи ми!
За да върви редом с гордостта?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me