uFeel.me
Рана
Автор: raia vid,  11 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 587
На любовта отвърна със смях.
На вярата - с лъжа.
На честността се подигра.
Болеше много.
Плачех,
молех,
виках,
исках.
Сега мълча.
Поне не слагай сол
на раната,
която издълба.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me