uFeel.me
Ракия с Удоволствие
Автор: mt46,  24 октомври 2011 г. в 20:54 ч.
прочити: 365

Ела, да пием по ракия!...
В домашна обстановка.
На спокойствие...
Недей се цупи, мила,
стига \"оф\"-ка!...
Ще я пием... с Удоволствие...

Сега са празни ресторантите.
И механите...
Зная!...
И сами си свирят музикантите...
А сервитьорките
на масите играят...

Хайде!... Ще забравим болките! -
Вълшебни билки има
 в моята ракия!...
И ще се омагьосаш толкова -
че ще поискаш
мене да изпиеш...

Марин Тачков
20-22 октомври 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me