uFeel.me
РОДИ СЕ /02.12./
Автор: idan,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 499
ОТДАВНА ОТМИНА
МЪГЛИВИЯТ ДЕН,
В РАННИЯ СЛЕДОБЯД,
ТОГАВА РОДИ СЕ
ОТРОЧЕ ОТ МЪЖКИ ПОЛ!

ПРЕЗ МНОГО ИГРИ
ЩУРОТИИ-ЛИШЕНИЯ,
ОТГОВОРНОСТИ-ЗАДЪЛЖЕНИЯ,
СМЯХ-ЗАБАВЛЕНИЯ,
ПАЛАВО ДЕТСВОТО МИНА.

ТИНЕЙДЖЪРИ НЯМАШЕ,
ЮНОШИ БЯХМЕ, УЧИХМЕ,
КРАСИВИ-СИЛНИ РАСТЯХМЕ,
НЕУСЕТНО ВЪЗМЪЖАХМЕ,
ДЕЦА КРАСИВИ РОДИХМЕ!

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МЯСТО НЯМА,
ТА НАЛИ НЯМАШЕ ДА СЪМ АЗ
И ВСЕ ПАК
СТИГА ДА МОЖЕ,
ПРОМЕНИЛ БИХ МНОГО.

"ДЕТЕТО" ОЩЕ Е В МЕН,
С МНОГО НАДЕЖДА И ВЯРА
ГЛЕДАМ НАПРЕД!
ДАНО ВРЕМЕТО СТИГНЕ!
ДАНО!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me