uFeel.me
РИСУВАМ ТЕ
Автор: Petrova_AHETA,  26 януари 2013 г. в 22:35 ч.
прочити: 530



Рисувам те по памет и усещане,
с палитра от парещи копнежи,
че образът ти в мен не чезнещ е,
накъдето да се обърна виждам тебе.

Започнах от очите ти, бавно ги рисувам,
да може твоят поглед дълго в мен да гледа,
ръцете ми треперят, че усещам го,
дори рисуван нежно да се взира в мене.

За миг поспирам, за да ги целуна,
следи от тях по устните остават,
и пак започвам бавно да рисувам ги,
очите с поглед, който ме изпепелява.

Очите ти..., бавно аз ги нарисувах,
любувам се на погледа им топъл,
те гледат ме как тялото ти ще рисувам,
с четка в боята натопена с вопъл.

Въздишките рисуват те с осанка,
която не в мечти, а реално да ме люби,
и галя те с очи, рисувам в сянка,
приведена над теб в стомаха с пеперуди.

И спирам пак, отстъпвам дъх да си поема,
целувам нарисуваното, а то по устните остава,
следа с ръкав изтрита пари ми лицето,
забила поглед в теб, тръпка пак  ме разлюлява.

Ръцете ти... ръцете палави рисувам,
усещам топлината им върху моите длани,
рисувам ги, а гъдела на талази диво,
по моето тяло се разлива и ме пали.

И омазана с боя стоя пред тебе,
нарисуван цял от любов и плам,
и гърчат се желания, и мислите в мене,
душа на нарисуваното как да дам.

От своята душа дера и вземам,
че ние с мисли и копнежи сме едно,
сърце ти давам... то туптя във мене,
нарисуван оживяваш върху бялото платно.

Във стихове те нарисувах, Пламе,
с чувства, с думи, без четка и бои,
и сърцето мое тупти във тебе - там е!
Обичам те! Нарисувах те с думи и мечти!

.Анета Петрова









 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me