uFeel.me
РИСУВАМ ТЕ...
Автор: aza_9,  21 април 2011 г. в 20:13 ч.
прочити: 477
КАТО БУРЯ
ТИ ДОЛЕТЯ,
ЦЕЛУНА МИГА,
УМЪТ МИ
РАЗБЪРКА
И ЕТО, АЗ ТЕ ТВОРЯ...
РИСУВАМ ТЕ
С ЛЮБОВ
В СЪРЦЕТО
НА НОЩТА,
ПОТАПЯМ ТЕ
В СЪНИЩА
ЩАСТЛИВИ,
НАСИЩАМ
БУРНАТА
ТВОЯ ДУША
И РАЗЦЪФТЯВАМ
ВЛЮБЕНА,
ОГНЕНА, 
ДИВА...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me