uFeel.me
РИСК
Автор: ГАЛЯ,  6 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 454
Ти влезе във живота ми със гръм и трясък,
сега бъди внимателен,
душата ми превърна в пясък,
и всяка песъчинка е способна,
при мене да те върне,
подобна тя на камъче,
колата на живота ти да преобърне...

Процеждам се през барикадата на твоето съзнание,
недей да мислиш че видял си края,
на злобното си състезание...

Когато беше цяла,
душата ми по-мудна беше,
сега е полудяла,
и има риск за ход погрешен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me