uFeel.me
РЕВНОСТ
Автор: Slava56,  28 август 2008 г. в 09:40 ч.
прочити: 297
Тръпнат младите цветове.
Чакат своя любовник.
До кой ли от тях ще се спре?
Тръпнат от обич и...ревност.
А той-буйният, силният, нежният-
всеки цвят с ласка обгръща.
Той-неуморният, неизтощимият-
на всички дарява любов и живот.

Можеш ли вятъра да ревнуваш?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me